Termeni și condiții

 

Prețul produselor

Toate prețurile afișate pe site-ul www.dreamkids.ro sunt actualizate zilnic și conțin TVA. Orice comandă plasată prin intermediul site-ului www.dreamkids.ro, telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail office@dreamkids.ro, are valoare contractuală conform legislației în vigoare.
Pentru produsele cu disponibilitatea “Stoc epuizat”, www.dreamkids.ro nu poate garanta prețul. Disponibilitatea este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii. Este posibil ca unele produse să lipsească fizic din depozit, deși ele se regăsesc în stocul scriptic al magazinului online, din diferite motive cum ar fi pierderea lor, livrări anterioare greșite sau să fie deteriorate. În aceste cazuri www.dreamkids.ro, va aduce în cel mai scurt timp posibil produsul, la același preț în cazul în care produsul este disponibil la producător.
Indiferent de modalitatea aleasă de către client pentru plasarea comenzii, el trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile de pe site, înțelegând totodată valoarea contractuală a fiecărei comenzi efectuate.
Prețul prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii dacă aceasta a fost confirmată telefonic sau pe email, la care se adaugă și costurile de livrare, dacă este cazul.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.dreamkids.ro se efectuează pe întreg teritoriul României, utilizând serviciile de curierat rapid.
Costul transportului pentru orice comandă sub 300 lei este de 15 lei. Pentru comenzile de minim 300 Ron (valoarea cumulată per comandă) transportul este gratuit oriunde în țară.
Livrarea produselor se face de luni până vineri (conform programului curierului), excepție făcând sărbătorile legale, iar comenzile confirmate ajung la destinație în 24-48 de ore, în funcție de ora la care a fost plasată comanda.
În perioadele aglomerate (Black Friday, Moș Nicole, Crăciun, Anul Nou, Paște etc) termenul de livrare poate ajunge până la 7 zile lucrătoare.
Înainte de livrare vei fi contactat (telefonic sau prin SMS) de către agentul firmei de curierat, pentru a fi informat în legătură cu intervalul orar pentru livrare.

Politica de returnare

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor puteți să returnați produsele cumpărate de pe www.dreamkids.ro în termen de 14 zile lucrătoare de la cumpărarea lor, fără invocarea unui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat (să aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit, iar în cazul produselor sigilate, acestea să fie nedesfăcute).
Clientul are obligația de a trimite un email la adresa office@dreamkids.ro sau de a suna la numărul de telefon 0768 268 856 pentru a stabili modalitatea de returnare.
În maxim 30 de zile de la data returnării, vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră sau prin mandat poștal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Pentru orice informație legată de returnarea produselor va stăm la dispoziție la numărul de telefon 0768 268 856 sau la adresa de email office@dreamkids.ro

Politica de înlocuire produse

Vânzătorul va înlocui sau remedia defectele produselor livrate asumându-și riscul și acoperind cheltuielile, dacă defectele nu sunt datorate greșitei manevrări sau întrebuințări a produsului de către cumpărător și dacă se află în perioada de garanție specificată în certificatele de calitate sau garanție.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonare și dezabonarea la newsletterul site-ului dreamkids.ro este voluntară și implică acceptarea următorilor termeni:
Toate mesajele primite de la dreamkids.ro sunt ca urmare a abonării clientului/utilizatorului la newsletter, iar întregul conținut al mesajului se află în proprietatea dreamkids.ro fiind astfel guvernat de aceleași reguli ca și site-ul. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, iar clientul/utilizatorul va avea oricând posibilitatea de a se dezabona urmând instrucțiunile din partea de jos a mesajului primit.
Trimiterea de către abonați la newsletter către o terță parte a informatilor comerciale primite de la dreamkids.ro este permisă doar cu asumarea deplină a răspunderii de către abonați. Mesajele primite pe o astfel de cale nu sunt considerate a fi comunicări comerciale directe de la dreamkids.ro și ca atare nu sunt supuse legii comerțului electronic.

Comentariile utilizatorilor pe dreamkids.ro

Utilizatorii care plasează pe site comentarii referitor la produsele comercializate o vor face pe propria răspundere și vor garanta că au toate drepturile asupra conținutului publicat. Informațiile înscrise pot fi atât pozitive, cât și negative, și se vor referi la caracteristicile și modul de folosire al unui produs sau serviciu.
Fiecare utilizator/client, în momentul înscrierii de review/comentariu/întrebare/răspuns, se angajează să respecte următoarele reguli:
– să facă referiri doar la caracteristici și/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitând informații legate de aspecte ce se pot schimba (preț sau oferte promoționale) sau informații care țin de modul desfășurării comenzii;
– să folosească doar limba română. Sunt permise și cuvintele sau expresiile care, deși nu sunt considerate românești, sunt de largă utilizare în toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, ok);
– să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt utilizator/client;
– să se asigure că informațiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neînșelătoare și în conformitate cu legile aplicabile, respectând astfel inclusiv drepturile altor părți, drepturile de autor, de marcă comercială, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
– să folosească această facilitate doar pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe site fără a face referire către alte firme ce promovează vânzarea și cumpărarea de produse sau servicii;
– să nu furnizeze sau să solicite, în niciun mod și în nicio măsură, date personale (detaliile de contact, informații despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume și/sau prenume etc.) sau orice altă informație care poate determina dezvăluirea acestor date personale;
– să nu înscrie informații și/sau detalii despre URL-uri (legături) din alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială ca și vânzătorul;
– să nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziție de către vânzător sau să înscrie review-uri/comentarii/întrebări/răspunsuri care să conțină materiale de natură publicitară.
Utilizatorii/clienții ce înscriu Review-uri la care atașează fișiere foto sau video vor respecta următoarele reguli:
– fișierele încărcate vor conține imagini și/sau videoclipuri care se referă la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurându-se că fișierele încărcate respectă drepturile de autor;
– fișierele încărcate nu vor conține violență, conținut pentru adulți, limbaj licențios sau alt conținut care ofensează o persoană/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a vârstei, a statutului de veteran,  a orientării sexuale sau politice;
–  fișierele încărcate nu vor conține informații legate de alte persoane;
– fișierele încărcate nu vor conține URL-uri sau watermark-uri către site-uri ce desfășoară aceeași activitate comercială ca vânzătorul.
Când un review/comentariu/întrebare sau răspuns este semnalat de către un utilizator/client ca având un conținut inadecvat, dintr-o perspectivă strict subiectivă, acest conținut este examinat cu atenție de către vânzător pentru a determina dacă încalcă Termenii și Condițiile site-ului. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din site numai după examinarea acestora de către vânzător.
În cazul în care vânzătorul constată încălcarea Termenilor și Condițiilor în mod repetat, acesta își rezervă dreptul de a suspenda posibilitatea utilizatorului/clientului de a înscrie review-uri/comentarii/întrebări sau răspunsuri.
Pentru sesizări sau reclamații legate de bunul și/sau serviciul achiziționat, cumpărătorii au la dispoziție formularul de sesizări din cadrul site-ului sau transmiterea unui e-mail la adresa office@dreamkids.ro. Termenul maxim de soluționare a reclamațiilor sau sesizărilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

Răspunderi asumate

dreamkids.ro nu este responsabil de nelivrarea la timp a produselor atâta timp cât întârzierea este datorată unei terțe părți.
Descrierile și imaginile aflate pe site sunt cu titlu informativ iar dreamkids.ro nu garantează eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferită de realitate a produselor (nuanțe produs  etc.).
dreamkids.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcut vinovat pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul site-ului.
Ambalarea produselor în vederea expedierii acestora către client se va face de așa natură încât produsul să nu se deterioreze la transport. dreamkids.ro se degrevează de orice răspundere cu privire la integritatea produsului în momentul în care îl predă reprezentantului firmei de curierat, iar acesta îl preia considerând că ambalarea este corespunzătoare.
În cazul în care produsul va fi livrat de către reprezentantul firmei de curierat către client, iar acesta îl acceptă ca atare, se consideră că predarea produsului a fost făcută în stare bună. Acest aspect se referă la chestiuni vizibile (ex. produs vizibil deteriorat datorită manevrării greșite a ambalajului etc.) și nu cu privire la aspecte ce pot fi constatate doar ulterior odată cu încercarea de a folosi produsul respectiv. Totodată precizăm că ambalajul are menirea de a proteja produsele, iar zgârierea sau murdărirea acestuia nu înseamnă că produsul este afectat.
Actualizare stocului se face o dată pe zi, ca urmare este posibil ca un produs ce figurează pe stoc să nu fie disponibil fizic în momentul plasării lui în coșul de cumpărături. În cazul unei astfel de situații clientul/utilizatorul va fi întotdeauna anunțat telefonic.
Prețurile de pe site ale produselor și a transportului pot fi modificate oricând fără o înștiințare prealabilă, însă aceste modificări nu se vor aplica comenzilor deja confirmate dar nelivrate.
În situația ivirii unei erori în redactarea prețului sau a unei alte informații legate de un produs, clienții care au comandat respectivul produs vor fi notificați referitor la eroare, iar în cazul în care nu sunt de acord cu modificările aduse, comanda va fi anulată.
În cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor, dreamkids.ro se face responsabil față de client doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuată. Garanțiile oferite pentru produsele de pe site sunt garanțiile oferite de către importator/producător.
dreamkids.ro nu răspunde de mailurile și conținutul acestora pe care utilizatorii site-ului le trimit către terțe persoane folosindu-se de facilitățile oferite de acest site (ex. recomandă unui prieten etc).

Colectarea datelor cu caracter personal

Aveți posibilitatea să utilizați site-ul fără a fi nevoie să ne furnizați date cu caracter personal. Dacă doriți să efectuați o cumpărătură/comandă va trebui să ne furnizați aceste date cu caracter personal. Aceste informații sunt colectate numai atunci când acceptați voluntar și în cunoștință de cauză trimiterea lor către noi. În paginile unde este necesară furnizarea acestor date cu caracter personal există un link (o legătură) către acest document pentru a-l putea consulta ori de câte ori considerați necesar. În afară de datele cu caracter personal site-ul nostru colectează în mod automat o serie de informații anonime care ne ajută să analizăm funcționalitatea site-ul și cum putem să ne îmbunătățim serviciile. Atunci când vizitați site-ul este posibil ca aceste date despre dumneavoastră. să fie colectate și de terți, precum sistemele de contorizare a traficului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite în scopul rezolvării comenzilor dumneavoastră, livrării produselor, întocmirii facturilor și pentru a vă informa în mod oportun asupra rezolvării acestora. De asemenea, vor fi folosite pentru a vă putea oferi informații permanente despre oferte noi și alte informații de specialitate din domeniu.

dreamkids.ro nu va divulga unei terțe persoane datele colectate fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege când comunicarea acestor informații este necesară.

Securitatea datelor cu caracter personal colectate

Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra contului și a parolei dumneavoastră. Sunteți obligat să sesizați dreamkids.ro în legătură cu orice utilizare neautorizată a parolei și a contului dumneavoastră. Personalul dreamkids.ro este obligat să respecte confidențialitatea oricăror date cu caracter personal aflate în posesia noastră. Din păcate nici o transmitere de date prin internet nu este garantată ca fiind în totalitate sigură. dreamkids.ro va lua orice măsuri rezonabile pentru protecția datelor cu caracter personal pe care dvs. sunteți de acord să le furnizați.

Drepturile utilizatorilor:

 • dreptul la informare (operatorul este obligat să înştiinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
 • dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de e-mail folosită);
 • dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
 • dreptul de a se adresa justiţiei.
 • modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor se va face prin e-mail.

Accesul la datele cu caracter personal

dreamkids.ro va lua măsuri rezonabile pentru protecția oricărei informații despre dvs., și să menținem aceste informații corecte și la zi. Oricând veți descoperi informații incorecte despre dvs. ne puteți contacta pentru a le corecta.

Politica de confidențialitate

dreamkids.ro certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Regulamentul (UE) nr. 679/2016 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

dreamkids.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către dreamkids.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții etc. numai cu acordul prealabil al clientului, contactarea acestuia, în chestiuni de Relații cu Clienții.

Toate informațiile furnizate de către clienții site-ului www.dreamkids.ro vor fi folosite exclusiv în scopul pentru care au fost furnizate, adică pentru procesare comenzi, și nu vor fi nicidecum înstrăinate către o terță parte. Informațiile personale minime necesare procesării unei comenzi sunt: numele, prenumele, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de email.
Cu toate acestea, datele personale vor putea fi transmise autorităților dacă solicitarea acestora se justifică în baza legii.

Prin crearea contului, fiecare client își exprimă consimțământul ca dreamkids.ro să colecteze și să adminstreze datele acestuia cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) nr. 679/2016 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”)

Oricare client are dreptul de a obține de la dreamkids.ro, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, în mod gratuit:

 • confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;
 • după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 • după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
 • notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operațiuni efectuate, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  Dacă, clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de către dreamkids.ro, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul și de a nu oferi dreamkids.ro date cu caracter personal.

Clientul are dreptul de a se opune, colectării datelor sale personale și să solicite ștergerea acestora, revocându-și astfel acordul dat pentru document, și renunțând astfel la orice drept implicit specificat în acesta și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul  se va adresa dreamkids.ro, prin orice mijloc de comunicare scrisă.

Politica de confidențialitate dreamkids.ro se referă doar la datele furnizate voluntar de către client exclusiv pe site. dreamkids.ro nu răspunde pentru politica de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natura acestora, în afara site-ului.

dreamkids.ro se obligă ca datele colectate ale clientului să fie folosite numai în conformitate cu scopurile declarate și să nu facă publică, să vândă, închirieze, licențieze, transfere, etc. baza de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal sau special ale clientului vreunui terț neimplicat în îndeplinirea scopurilor declarate. Excepție va face situația în care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este cerută de către organele abilitate în cazurile prevăzute de reglementările în vigoare la data producerii evenimentului.

dreamkids.ro garantează că datele personale ale unui client/utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai până la soluționarea problemei comunicate de acesta, după care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

dreamkids.ro nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste date cu caracter personal.